Nieuws zomer 2024

Lieve allemaal,

We zitten al heerlijk in het zomerse weer en binnenkort beginnen ook de schoolvakanties. In deze nieuwsbrief informeer ik jullie over de reformer sessies tijdens de zomer:

De reformer sessies zullen de hele zomer gewoon doorgaan, behalve tussen 25 juli en 1 augustus, dan ben ik een weekje weg. Als je je al had ingeschreven in deze week zal ik je uitschrijven en ik zal de agenda deze week blokkeren.

In principe zal de agenda dezelfde inschrijfmogelijkheden hebben als altijd, tenzij het heel erg warm wordt (25+ graden); dan haal ik de middag blokken eruit wegens te hoge temperaturen in de studio. Dit merk je vanzelf in de agenda.

 

Duo sessie partner via de app.

Mocht je wel eens verlegen zitten om een reformer partner? dan kun je me dit laten weten en dan stuur ik via een groepsbericht een duoverzoek! 

Ik heb je in deze groep geplaatst als je wel eens duo sessies doet en wellicht open staat voor een andere partner als bijvoorbeeld jouw partner op vakantie is. De verzendlijst is alleen voor dit soort berichten en ik ben de enige die berichten kan versturen (en dat doe ik spaarzaam).

Sta je nog niet in deze groep, maar wil je dat wel? Laat me weten!

Ik hoop dat we heerlijk door kunnen ’reformeren’  deze zomer, en voor wie nog twijfelt om te beginnen: deze zomer kan de start zijn van je nieuwe manier van bewegen! 

 

Liefs Karen